HomeNieuws & blogs
Persbericht

Persbericht

Broekland, 10 juli 2019

Salland “Kannie Wach’n” op Broeklanderfeest!

De laatste weken voor de bouwvakvakantie moet er nog steeds keihard gebuffeld worden op het werk. Alleen zit men al met de gedachten op het Broeklanderfeest. In de combinatie werken en denken aan het Broeklanderfeest kan er wel is iets misgaan bij verschillende beroepsgroepen. Dit is de essentie van de ‘beruchte’ promotieborden van het Broeklanderfeest.

Het Broeklanderfeest zou Broeklanderfeest niet zijn om weer met een ludieke sandwichbordencampagne te komen. Daarom heeft het PR/Media team van Broeklanderfeest weer de koppen bij elkaar gestoken om iets nieuws te bedenken. Onder andere, A2 Vormgeving, Sallandse Feesten en Dsignmakers hebben meegewerkt aan de creatie/productie van de borden.

Wat kun je in de Gemeente Raalte in de buurtkernen verwachten? 17 verschillen de sandwichborden met een goede dosis humor.

Het thema van de sandwichborden van 2019 gaat over hoe beroepsgroepen al met de gedachten bij het Broeklanderfeest zijn maar dan nog aan het werk zijn. En dan kan er weleens wat misgaan.

Een ober die al met de gedachten op Broeklanderfeest zit en een dienblad laat vallen, een bouwvakker die zich op de vingers slaat, een politieagent die i.p.v. een bekeuring maar een vrijkaart voor Broeklanderfeest uitschrijft en een hovenier die zijn kabel doorzaagt. Zo maar een aantal scenario’s waarin je terecht kunt komen als je je gedachten er niet bijhoudt. (zie ook bijlagen)

De makers lieten zich inspireren hoe zij zelf de laatste weken voor Broeklanderfeest met het feest bezig zijn. En dan ‘geet er nog weleens wat mis’. Marco Simons (eindbaas van het PR/Media team) vult aan, “we wilden dit jaar stilstaan dat er in de weken voor Broeklanderfeest weleens wat mis kan gaan op het werk. We denken met deze borden daarom ook op iets meer begrip te krijgen vanuit onze werkgevers.”

Voorzitter Wouter Maatman beschouwt de campagne weer als vanouds en creatief. “Ik vind het knap hoe het PR/Media team allemaal dit allemaal bedenkt en uitvoert. En ze hebben wel gelijk.. In de laatste weken voor Broeklanderfeest dan kan er wel eens iets misgaan op het werk doordat je je gedachten er niet bij hebt. Wij vanuit Broeklanderfeest hebben er vaak wel begrip voor”

Broeklanderfeest is vrijdag 26 juli t/m 29 juli waarbij het gehele weekend weer gratis entree geldt.