Maandag 7 augustus

  • 10:30 - 12:30 Playbackshow
  • 13:30 - 17:30 Koetsier Beachvolleybal & doelschieten
  • 20:00 - 21:00 2Jours Stoelendans
  • Vanaf 21:00 Feestavond m.m.v. band Daredevils & DJ Sander

Playbackshow

Heb jij zang-, dans- of acteertalent in je bloed? Óf juist niet? Maakt helemaal niet uit! Geef je op voor de Broeklandse Playbackshow en steel de harten van het publiek.

Voor opgave en meer informatie klik op bovenstaande button.

Koetsier Beachvolleybal & doelschieten

Fijn hè nog zo’n extra dagje.. Uiteraard zal er weer een beachvolleybaltoernooi worden georganiseerd. Gezellig met buren/kennissen of je vriendengroep speel je op echt zand de volleybalwedstrijden. Ook zal net als andere jaren het doelschieten plaatsvinden tijdens het beachvolleyballen. Opgave voor het doelschieten kan bij de wedstrijdtafel op het activiteitenterrein (simpel gezegd gewoon bij het doel dus 😉)

Voor opgave klik op bovenstaande button.

2Jours Stoelendans

De eeuwenoude programmaonderdeel stoelendans is inmiddels niet meer weg te denken. Onder leiding van presentator André Kappert en het orkest …. wordt deze stoelendans voor de drie categorieën; kinderen, vrouwen en mannen georganiseerd. Deelname is gratis en vlak voor aanvang vindt de inloop plaats.

PS. deelname op eigen risico😊

Maandagavond

Om het weekend (maandag) goed af te sluiten zal de band Daredevils zijn zang en instrumentale talent laten galmen in de tent. De zes bandleden in Daredevils spelen ontelbaar veel herkenbare hoogtepunten verpakt in flitsende medleys. En dat doen ze verdraaid goed. Every party needs its superheroes: aangenaam!

Tijdens de pauzes van deze band, zal onze huis DJ Sander zorgen voor de muziektunes.

Laten we het weekend geweldig afsluiten!